google3377ebed87be0700.html

Mursystem

Genom att välja Mursystem Exakt har man tagit första steget till snabbmurade och välisolerade väggar både ovan och under mark. Med fyra smarta komponenter i ett komplett system, från de exakta blocken och den flexibla murlådan, till det smidiga murbruket och den innovativa armeringstekniken, får man en mycket effektiv, enkel och exakt murningsupplevelse. Mursystem Exakt passar många typer av byggnader där minimalt underhåll och extra isolering är önskvärt, till exempel villor, garage, skolor och idrottshallar. Resultatet blir hållbara och precist murade väggar som är ett optimalt underlag för vackra och tåliga putsfasader.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Daniel Kristiansson » sommar & trädgård:  ”Riktigt snyggt! Intressant och lärorik blogg. skall rekommendera mina elever att..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-